Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart

Housewarmingcadeau
Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

De ontvanger kiest zelf
een cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Vier een nieuwe woning

Iemand feliciteren met een nieuw huis? Geef dan de leuke Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart voor een cadeau waar iemand echt iets mee kan. De ontvanger kan in ruil voor de Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart zelf een leuke cadeaukaart uitzoeken. O.a. Bol.com, Winkel Cheque en VVV Giftcard. Zo krijgt hij of zij altijd de juiste woonaccessoires! Bestel nu met een waarde naar keuze.

acceptanten

Laat de ontvanger zelf een van onderstaande cadeaukaarten
kiezen met de Keuze Cadeaukaart!

Linda Cadeaukaart
HEMA Cadeaukaart
Donald Duck Cadeaukaart
Efteling Giftcard
Gift4Ukkies pas
Wehkamp Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart is ook verkrijgbaar in leuke themakaarten:

Valentijn Keuze Cadeaukaart
Geslaagd Keuze Cadeaukaart Rood
Dochter Keuze Cadeaukaart
Vader Keuze Cadeaukaart
nieuwjaar keuze cadeaukaart
Dochter Keuze Cadeaukaart
Wat is de Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart?

De Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart is hét cadeau om mee te nemen naar een housewarming. Het betrekken van een nieuw huis is natuurlijk een mooie gelegenheid om een cadeau te geven. Vaak kan zo’n woning nog wel wat nieuwe spullen en aankleding gebruiken. Weet u niet zo goed welke items nog missen in de inboedel? Of twijfelt u over de smaak van de ontvanger? Dan is de Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart precies het cadeau dat u zoekt. De ontvanger zoekt namelijk zelf een cadeaukaart uit die hij of zij graag wilt hebben. Zo kan hij of zij woonaccessoires kopen met de Bol.com Cadeaukaart, VVV Giftcard, Kook Cadeaukaart, Winkel Cheque en nog veel meer. Ook het huis al volledig ingericht is, kan de ontvanger goed uit de voeten met de keuzekaart. Zo kan hij of zij zichzelf trakteren op een lekker diner of saunabezoek om weer even helemaal uit te rusten. Zo geeft u iemand altijd een cadeau waar behoefte aan is!

Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart bestellen

De Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart is heel eenvoudig te bestellen en te gebruiken. Kies eerst een bedrag tussen €5 en €150 dat op de kaart moet komen te staan. Dit is helemaal aan u. Vervolgens krijgt u een paar opties om uw cadeau te personaliseren. Ondanks dat de themakaart al een stuk persoonlijker is dan de gewone keuzekaart, kunt u het geschenk nog net iets extra’s geven. Voeg bijvoorbeeld een eigen bericht of flesje wijn toe aan uw bestelling. Ook hebben we een bijpassende ‘Nieuwe Woning’ cadeauverpakking. Zo stelt u eenvoudig een leuk en feestelijk cadeau samen! De ontvanger kan de keuzekaart omruilen voor een cadeaukaart naar keuze. Dit gaat gemakkelijk online door de code achterop de pas in te voeren. De gewenste cadeaukaart wordt vervolgens kosteloos in de nieuwe woning afgeleverd! Bestel dus nu de Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart voor het leukste housewarmingcadeau.