Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon kopen
Nationale Bioscoopbon

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij meer
dan 150 filmtheaters

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Het leukste cadeau in het donker

Wanneer wij de zin ‘Het leukste cadeau voor in het donker’ uitspreken, dan weet u als het goed is al welke cadeaukaart daarbij hoort. Juist, het is de Nationale Bioscoopbon! Wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeau waar u jong en oud blij mee maakt dan is deze cadeaukaart altijd een geschikte keus. De Nationale Bioscoopbon is te besteden bij meer dan 150 bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Genieten van de nieuwste films, met kwalitatief hoogstaand beeld en geluid, lekkere snacks en een goed gezelschap. Dat is alles waar een bioscoopbezoek om draait. Bestel uw cadeau nu eenvoudig en snel online.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Nationale Bioscoopbon kopen?

Nationale Biscoopbon geven? De ontvanger kan met deze leuke cadeaukaart een film naar keuze bezoeken. Hij of zij kan terecht bij een van de 150 aangesloten bioscopen die zijn verspreid over heel Nederland. Of de ontvanger nu zin heeft in een romantische film of in een horrorfilm, hij of zij is helemaal vrij in de keuze voor de film die hij of zij gaat kijken met zijn of haar Nationale Bioscoopbon. De cadeaukaart is ook te besteden bij verschillende filmhuizen, dus de ontvanger kan ook een mooie arthouse film bezoeken met de Nationale Bioscoopbon. De slogan ‘Het leukste cadeau in het donker’ is dus niet gelogen. Maak dus nu iemand blij met dit leuke bioscoop cadeau! 

Cadeau online bestellen

De Nationale Bioscoopbon kan door u als ontvanger worden besteld met een bepaalde waarde waarvoor de ontvanger naar de film kan gaan. Deze waarde die u toekent aan de bon kan variëren tussen de €10,- en de €150,-, waardoor de bioscoopbon geschikt is voor ieder cadeau budget en voor zowel kleine als grote cadeau situaties! De ontvanger van de Nationale Bioscoopbon kan het bedrag op de bon in één keer besteden, maar hij of zij kan er ook voor kiezen om het bedrag in meerdere keren uit te geven. Na een transactie blijft het restbedrag namelijk gewoon op de bioscoopbon staan, klaar om gebruikt te worden bij een volgens bioscoopbezoek! De bioscoopbon wordt standaard geleverd in een leuk doosje, maar u kunt uw geschenk nog veel leuker maken door het geheel extra feestelijk te laten inpakken en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wilt u het cadeau helemaal afmaken? Laat dan een lekkere fles wijn mee leveren met de Nationale Bioscoopbon!