Geslaagd Keuze Cadeaukaart Wit

Geslaagd
Geslaagd Keuze Cadeaukaart Wit

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor een cadeaukaart
naar keuze

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Het perfecte examencadeau

Feliciteer iemand met het eindexamen of rijexamen. De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is hiervoor het ideale geschenk! De geslaagde mag namelijk zelf een cadeaukaart kiezen uit een assortiment van meer dan 30 kaarten. O.a. keuze uit de Bioscoopbon, Bol.com, Douglas, en de Podium Cadeaukaart. Bestel dus nu de speciale Geslaagd Keuze Cadeaukaart.

acceptanten

Laat de ontvanger zelf een van onderstaande cadeaukaarten
kiezen met de Keuze Cadeaukaart!

Linda Cadeaukaart
HEMA Cadeaukaart
Donald Duck Cadeaukaart
Efteling Giftcard
Gift4Ukkies pas
Wehkamp Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart is ook verkrijgbaar in leuke themakaarten:

Valentijn Keuze Cadeaukaart
Geslaagd Keuze Cadeaukaart Rood
Dochter Keuze Cadeaukaart
Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart
Vader Keuze Cadeaukaart
nieuwjaar keuze cadeaukaart
Wat is de Geslaagd Keuze Cadeaukaart?

De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is een speciale themakaart om aan een geslaagde te geven. Geef het bijvoorbeeld aan iemand die net geslaagd is voor het middelbare eindexamen. Of aan iemand die net een bachelorsdiploma heeft gehaald. Ook het behalen van het rijbewijs is een mijlpaal waarbij een geschenk op zijn plaats is. Als gever kan het soms lastig zijn om precies te weten wat de jongelui van tegenwoordig graag wil hebben. Zeker met alle ontwikkelingen op het gebied van media zijn de laatste trends moeilijk bij te houden. De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is de ideale oplossing. De geslaagde mag namelijk zelf een cadeaukaart uitzoeken die hij of zij leuk vindt. Keuze uit meer dan 30 cadeaukaarten waaronder Bol.com, Podium Cadeaukaart, Winkel Cheque, Douglas Giftcard en nog veel meer. Zo mag de ontvanger lekker zelf bepalen welk cadeau hij of zij krijgt. En u slaat onmogelijk de plank mis! Bestel dus gauw de Geslaagd Keuze Cadeaukaart met een waarde naar keuze.

Geslaagd Keuze Cadeaukaart kopen

Wilt u een pas geslaagde verassen met een mooi cadeau? Bestel dan nu eenvoudig en veilig de Geslaagd Keuze Cadeaukaart. U bepaalt zelf of u een kleinigheidje of een groter cadeau wilt geven. U mag namelijk elke waarde tussen €10 en €150 kiezen waarmee de kaart wordt opgeladen. De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is natuurlijk al een persoonlijk cadeau vanwege het thema. Toch kunt u nog iets extra’s meegeven door onze personaliseeropties. Voeg bijvoorbeeld een eigen boodschap toe. Of een feestelijk flesje rode of witte wijn. Ook kunt u de leuke Geslaagd-envelop bestellen, die perfect bij uw kaart zal passen. Zo stelt u het ideale cadeau voor de geslaagde samen! Hij of zij kan de cadeaukaart eenvoudig online verzilveren door de 19-cijferige code achterop de pas in te vullen. De gewenste cadeaukaart wordt dan gewoon thuis bezorgd met de post. Bestel vandaag nog de Geslaagd Keuze Cadeaukaart en u heeft snel een veelzijdig geschenk in huis!