Geslaagd Keuze Cadeaukaart Rood

Examencadeau
Geslaagd Keuze Cadeaukaart Rood

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor een cadeaukaart
naar keuze

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Feliciteer de geslaagde

De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is een speciale themakaart voor iedereen die geslaagd is voor het eindexamen of rijexamen. Ook voor het behalen van een diploma is dit cadeau geschikt. De geslaagde mag helemaal zelf een leuke cadeaukaart kiezen! O.a. keuze uit Bol.com, Fashion Giftcard en de Bioscoopbon. Met de Geslaagd Keuze Cadeaukaart zit u dus 100% gebakken. Bestel nu online.

acceptanten

Laat de ontvanger zelf een van onderstaande cadeaukaarten
kiezen met de Keuze Cadeaukaart!

Linda Cadeaukaart
HEMA Cadeaukaart
Donald Duck Cadeaukaart
Efteling Giftcard
Gift4Ukkies pas
Wehkamp Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart is ook verkrijgbaar in leuke themakaarten:

Valentijn Keuze Cadeaukaart
Dochter Keuze Cadeaukaart
Nieuwe Woning Keuze Cadeaukaart
Vader Keuze Cadeaukaart
nieuwjaar keuze cadeaukaart
Dochter Keuze Cadeaukaart
Wat is de Geslaagd Keuze Cadeaukaart?

De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is een persoonlijk én veelzijdig geschenk. Deze speciale themakaart is ontwikkeld om een geslaagde te feliciteren. Denk bijvoorbeeld aan het slagen van het eind- of rijexamen. Maar ook het halen van een bachelor- of masterdiploma is zo’n moment waarbij een cadeautje op zijn plaats is. Met de Geslaagd Keuze Cadeaukaart zit u altijd goed! De geslaagde mag zelf een cadeaukaart uitzoeken uit het aanbod van meer dan 30 kaarten. Er zit dus altijd wel een cadeaukaart bij waar hij of zij blij van wordt. O.a. keuze uit Douglas Giftcard, Bol.com, Diner Cadeau en Entertainment Card. Zo kunt u iedere geslaagde, hoe groot de generatiekloof ook is, verrassen met een mooi geschenk. Bestel dus nu de Geslaagd Keuze Cadeaukaart en laat alles helemaal over aan de ontvanger.

Geslaagd Keuze Cadeaukaart kopen

Wilt u ook iemand verblijden met een examencadeau? Geef dan de Geslaagd Keuze Cadeaukaart. Deze kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen in onze webshop. Kies eerst het aantal cadeaukaarten en de waarde die op iedere kaart moet komen te staan. Omdat u elk bedrag tussen €10 en €150 kunt kiezen, is het zowel mogelijk om een kleinigheidje als groot geschenk te kopen. Dit bepaalt u helemaal zelf! Een mooie ‘Geslaagd! Met vlag en wimpel’ cadeauverpakking maakt het geheel compleet. Ook kunt u eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen. Besteld op een werkdag voor 17:00? Dan versturen wij de Geslaagd Keuze Cadeaukaart nog op dezelfde dag. Laat het cadeau bezorgen bij u of bij de geslaagde thuis. Bestel deze leuke themakaart dus vandaag nog!